Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruj süren erkek görmek

Rüyada ruj süren erkek görmek

Rüyada ruj süren erkek görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, modern insanlarla tanışılacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Rüyada ruj süren erkek gördüyseniz:

  • Ev hayatınz da hala rahatsız edici durumdadır.

Rüyada ruj süren erkek görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet eder.

Rüyada ruj süren birini görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ruj süren kadın görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek ruj sürmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, canını ve malını garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı rujlu erkek görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine alamet eder.

Rüyada erkeğe ruj sürmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden ruj almak maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments