Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, mevki edineceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya sevgi temalı ilişkilerinize zaman ayırmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kırmızı ruj sürdüğünü görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kendine ruj sürdüğünü görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine inanılır.

Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı ruj aldığını görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek onların bir adım önüne geçeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments