Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek

Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek

Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin ruj sürdüğünü gördüyseniz:

  • Akaşam doğru üzerinize bir tembellik çökebilir.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı ruj sürdüğünü görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine ruj sürdüğünü görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ruj sürmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments