Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek

Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek

Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet eder.

Rüyada pembe ruj sürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konular düşünüldüğü ya da üzerinde anlaşıldığı gibi ilerlemeyebilir.

Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine işarettir.

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine ruj sürdüğünü görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek daha sık bir araya geleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, hem de zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı ruj sürdüğünü görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, makamının sarsılmayacağına delalet eder.

Rüyada pembe ruj sürmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulur.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek alın terinin karşılığını alacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments