Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine ruj sürdüğünü görmek

Rüyada kendine ruj sürdüğünü görmek

Rüyada kendine ruj sürdüğünü görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, kızına daima sahip çıkacağına, çoluk çocuğa karışacağına, variyet sahibi olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına işaret eder.

Rüyada kendine ruj sürdüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı veya coşkulu tavırlarınız dikkat çekebilir.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine ruj sürdüğünü görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine inanılır.

Rüyada kırmızı ruj sürdüğünü görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı rujlu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, kafasının ve içinin rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı ruj görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments