Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest suyu aramak

Rüyada abdest suyu aramak

Rüyada abdest suyu aramak üzüleceğine ve yıpranacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendinden emin adımlar atacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest suyu aramak gördüyseniz:

  • Sizi her türlü onaylayan veya size uymayan yaşam tarzlarına ödün vermenize neden olan kişilere belli bir mesafede durmanızda fayda var.

Rüyada abdest suyu aramak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına işaret eder.

Rüyada abdest için su aramak korkularının sona ereceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest almak için su aramak mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdest alacak yer aramak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Rüyada az suyla abdest almak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, inancının zayıflayacağına işaret eder.

Rüyada abdest alan birine su dökmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada abdest almak için su bulamamak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan suyla abdest almak içinin ferahlayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments