Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alan birine su dökmek

Rüyada abdest alan birine su dökmek

Rüyada abdest alan birine su dökmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada abdest alan birine su dökmek gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Rüyada abdest alana su dökmek şifa edineceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest alan birine su dökmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, dertlerin artacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada abdest suyu dökmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalettir.

Rüyada birine abdest suyu dökmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek işinde yükseleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada abdest alan adamlar görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada açık alanda büyük abdest yapmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alanı görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments