Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest almak için su bulamamak

Rüyada abdest almak için su bulamamak

Rüyada abdest almak için su bulamamak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, önünün açık olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulur.

Rüyada abdest almak için su bulamamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapmak istediklerinizi veya planlarınızı bilirlerse size destek verebilirler, haberdar olmalarını sağlamanızda fayda var.

Rüyada abdest almak için su bulamamak borç içinde bir yaşam süreceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, daha isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada abdest alacak yer bulamamak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine delalettir.

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su bulamamak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada abdest suyu aramak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sevindirici şeyler duymaya delalettir.

Rüyada temiz suyla abdest almak sermayesini riske etmeyeceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret eder.

Rüyada abdest alana su dökmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments