Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suyla abdest almak

Rüyada akan suyla abdest almak

Rüyada akan suyla abdest almak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada akan suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.

Rüyada akan suyla abdest almak onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, pişmanlığa, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına işarettir.

Rüyada akan sudan abdest almak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada akan suda abdest almak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, aradığı aşkı bulacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına işarettir.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına alamet eder.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek makamının ve itibarının yükseleceğine, imkânlarının azalacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil akan su görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, daha rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada akan su içmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan suyu kesmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments