Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest için su aramak

Rüyada abdest için su aramak

Rüyada abdest için su aramak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada abdest için su aramak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarından gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada abdest suyu aramak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, onlardan büyük hayır göreceğine inanılır.

Rüyada abdest almak için su aramak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, keyfin kaçacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada abdest için su aramak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada abdest alacak yer aramak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdest suyu vermek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz suyla abdest almak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suyla abdest almak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ılık suyla abdest almak doğru işler yapacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments