Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest almak için su aramak

Rüyada abdest almak için su aramak

Rüyada abdest almak için su aramak iyi zamanlar geçireceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, rahatlayacağına inanılır.

Rüyada abdest almak için su aramak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor.

Rüyada abdest suyu aramak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işarettir.

Rüyada abdest için su aramak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdest almak için su aramak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada abdest alacak yer aramak heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalettir.

Rüyada az suyla abdest almak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu suyla abdest almak istediği başarıya kavuşacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işaret eder.

Rüyada abdest suyu dökmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine delalet eder.

Rüyada soğuk suyla abdest almak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments