Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alacak yer aramak

Rüyada abdest alacak yer aramak

Rüyada abdest alacak yer aramak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, umutlarının yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest alacak yer aramak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmanız durumunda ilişkilerinizi dengede tutabilirsiniz.

Rüyada abdest alacak yer aramak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalettir.

Rüyada abdest alacak yer bulamamak bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada abdest alacağını görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, işlerin de hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alacak ev görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, hanesinin bollukla dolacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı alacağını görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Rüyada para alacağını duymak rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına inanılır.

Rüyada hediye alacağını duymak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Rüyada alacaklarını almak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments