Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada az suyla abdest almak

Rüyada az suyla abdest almak

Rüyada az suyla abdest almak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada az suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya resmi evraklarla bağlantılı konularda çok dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde abdest almak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada zemzem suyuyla abdest almak başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine delalettir.

Rüyada kar suyuyla abdest almak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada abdest suyu dökmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu suyla abdest almak dileklerinin de kabul olacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, insanlara öncülük edeceğine tabir olunur.

Rüyada abdest için su aramak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suyla abdest almak sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments