Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin kolunu öpmek

Rüyada erkeğin kolunu öpmek

Rüyada erkeğin kolunu öpmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kısmetlerinin artacağına inanılır.

Rüyada erkeğin kolunu öpmek gördüyseniz:

  • Kararsızlık, belirsizlik veya güvensizlik temaları nedeniyle kendinizi geri çekebilirsiniz.

Rüyada erkeğin kolunu öpmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolundan öpmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kolunu öpmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, işinde ustalaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunu öpmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini kolundan öpmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kol öpmek zor ve stresli günler geçireceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada birini kolundan öpmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments