Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kolunu öpmek

Rüyada birinin kolunu öpmek

Rüyada birinin kolunu öpmek mal ve mülk sahibi olmaya, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, çok günah işleyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin kolunu öpmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemenizde fayda var.

Rüyada kol öpmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunu öpmek eşlerin muhabbetinin artacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, kendisine gelemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin kolunu öpmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, yaşadığı stresin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini kolundan öpmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, harama göz dikmeyeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulur.

Rüyada birinin kolunu öpmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına rivayet eder.

Rüyada birini kolundan öpmek hayırlı bir döneme girileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolundan öpmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments