Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kolundan öpmek

Rüyada birini kolundan öpmek

Rüyada birini kolundan öpmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada birini kolundan öpmek gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir ya da haklarınızı savunmanız gerekebilir.

Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, başarılarının katlanacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini kolundan öpmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalettir.

Rüyada kolunu öpmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kol öpmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada kolundan öpmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini kolundan öpmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına işarettir.

Rüyada erkeğin kolunu öpmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet eder.

Rüyada birinin kolunu öpmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments