Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini kolundan öpmek

Rüyada sevdiğini kolundan öpmek

Rüyada sevdiğini kolundan öpmek huzura ve rahata kavuşacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, küfürlü söze, maddi zarar edeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini kolundan öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınıza gelince; duygularınızdaki kırgınlık süregitmekle birlikte karşı cinsten başka bir kişi yardımınıza yetişecek.

Rüyada sevdiğini kolundan öpmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, doğru yolu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kolunu öpmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına inanılır.

Rüyada birinin kolunu öpmek dertlerin bölüşüleceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada erkeğin kolunu öpmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolundan öpmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, zor bir döneme girileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini kolundan öpmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına tabir olunur.

Rüyada kol öpmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments