Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek

Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek

Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek gördüyseniz:

  • Finansal veya özel hayatınızla ilgili bir durum hala dikkat gerektiriyor.

Rüyada sevdiğini kolundan öpmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işaret eder.

Rüyada birinin kolunu öpmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kolunu öpmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kol öpmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına inanılır.

Rüyada birini kolundan öpmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, stresten uzaklaşacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına yorulur.

Rüyada erkeğin kolunu öpmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine yorulur.

Rüyada kolundan öpmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments