Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan öpmek

Rüyada kolundan öpmek

Rüyada kolundan öpmek güçlendikçe güçleneceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada kolundan öpmek gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu gözden geçirebilir, ilerlemenin veya hedeflerinize ulaşmanın yeni yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, kendisini ona adayacağına, saygın biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada kol öpmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada kolunu öpmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında rahat edileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini kolundan öpmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, eline geçen malları tutamayacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin kolunu öpmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına işaret eder.

Rüyada kolundan öpmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet eder.

Rüyada birini kolundan öpmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, gelirinin sürekli olacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu öpmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments