Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol öpmek

Rüyada kol öpmek

Rüyada kol öpmek yeni bir işe girileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, neşesini kaybedeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kol öpmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda sizi yönlendiren, ya da yapacağınız bir yatırımda size yardımcı olan kişinin azizliğine uğrayıp, büyük bir zarara uğrayabilirsiniz.

Rüyada erkeğin kolunu öpmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolundan öpmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Rüyada kolunu öpmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini kolundan öpmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol öpmek aşının da çoğalacağına, markasını duyuracağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu öpmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, başarılarının katlanacağına, getirisinden daha fazla olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini kolundan öpmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, düzeninin sarsılacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments