Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu öpmek

Rüyada kolunu öpmek

Rüyada kolunu öpmek hedeflerin gerçekleşeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada kolunu öpmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi veya iş birliklerini ilgilendiren olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada kolundan öpmek ününün çoğalacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine delalet eder.

Rüyada birini kolundan öpmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına delalettir.

Rüyada erkeğin kolunu öpmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, alim ve bilge insan olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kol öpmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kolunu öpmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada kolunu öpmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini kolundan öpmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments