Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin gözüne bakmak

Rüyada erkeğin gözüne bakmak

Rüyada erkeğin gözüne bakmak rızkın genişleyeceğine, doğru kararların alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin gözüne bakmak gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Rüyada erkeğin gözüne bakmak çıkmaza düşeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin gözüne bakmak hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin gözlerine bakmak büyük bir üne sahip olunacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin gözlerine bakmak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulur.

Rüyada birinin gözüne bakmak yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz göze bakmak hayal kırıklığı yaşayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments