Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin gözlerine bakmak

Rüyada erkeğin gözlerine bakmak

Rüyada erkeğin gözlerine bakmak işin düzeltileceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine işarettir.

Rüyada erkeğin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkmadan ne yaptığınızı başkasıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada bir erkeğin gözlerine bakmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin gözüne bakmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, dertlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada erkeğin gözlerine bakmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada erkeğin gözüne bakmak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada gözlerin içine bakmak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin gözlerine bakmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments