Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak

Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak

Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Ters giden durumlara karşı B planlarına ihtiyaç var.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak makamının sürekli yükseleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak gözünü para hırsı bürüyeceğine, asil kimselerden çıkacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına yorulur.

Rüyada bebeğin gözlerine bakmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözün içine bakmak kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı gözünden bakmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments