Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz göze bakmak

Rüyada göz göze bakmak

Rüyada göz göze bakmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada göz göze bakmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde veya seyahatler esnasında daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada göz göze bakmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada göze bakmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, problemlere çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada mavi göze bakmak parasının ve malının çoğalacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadınla göz göze gelmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalettir.

Rüyada cinle göz göze gelmek şansının geri döneceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek göz göze gelmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze göz kalemi sürmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments