Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin gözüne bakmak

Rüyada bir erkeğin gözüne bakmak

Rüyada bir erkeğin gözüne bakmak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin gözüne bakmak gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada bir erkeğin gözüne bakmak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına yorulur.

Rüyada erkeğin gözüne bakmak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, mutlu bir evliliğe işarettir.

Rüyada erkeğin gözlerine bakmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin gözlerine bakmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin gözlerine bakmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, gülen yüzünün solacağına, sevdiği birini kırmaya inanılır.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, ekmek bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözüne bakmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada birinin gözlerinin içine bakmak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments