Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin gözlerine bakmak

Rüyada bir erkeğin gözlerine bakmak

Rüyada bir erkeğin gözlerine bakmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde yeni şeyler deneyimleyebilirsiniz.

Rüyada erkeğin gözlerine bakmak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin gözlerine bakmak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin gözüne bakmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin gözüne bakmak ruhsal olarak zarara uğranacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına inanılır.

Rüyada birinin gözünün içine bakmak amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, elini haramdan uzak tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözle bakmak aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, zorlukları aşacağına, inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments