Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, sorunlarından kurtulacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Manevra kabiliyetinizi hızla kullanmanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin gözlerine bakmak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkasından bakmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliye bakmak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada gözlerinin içine bakmak zarar edeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin gözüne bakmak orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments