Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözüne bakmak

Rüyada birinin gözüne bakmak

Rüyada birinin gözüne bakmak çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, yatırımların heba olacağına alamet eder.

Rüyada birinin gözüne bakmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın eğlenme tekliflerini kabul edin zararlı çıkmazsınız.

Rüyada yan gözle bakmak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kurtuluşu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin gözlerine bakmak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kapı gözünden bakmak yeni bir ev alınacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işarettir.

Rüyada tek gözle bakmak acıların ve gözyaşının dineceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin gözlerine bakmak orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin gözlerine bakmak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına işaret eder.

Rüyada aynada gözlerine bakmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments