Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerin içine bakmak

Rüyada gözlerin içine bakmak

Rüyada gözlerin içine bakmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada gözlerin içine bakmak gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilirsiniz.

Rüyada erkeğin gözüne bakmak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, hüsrana uğratacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin gözlerine bakmak sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada yan gözle bakmak kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulur.

Rüyada aynada gözüne bakmak bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına inanılır.

Rüyada gözlerine bakmak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne bakmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının gözlerine bakmak borçlarını kolayca ödeyeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments