Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin gözlerine bakmak

Rüyada sevgilinin gözlerine bakmak

Rüyada sevgilinin gözlerine bakmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, rızkının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiyle ilgili beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin gözlerine bakmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin gözlerine bakmak büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada gözüne bakmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işarettir.

Rüyada gözlere bakmak itibarının ve makamının artacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, onun her zaman başında olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlerine bakmak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin gözlerine bakmak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments