Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli etek giymek

Rüyada kirli etek giymek

Rüyada kirli etek giymek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, yardımda bulunacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, sermayesinin çoğalacağına, mutluluğunun da artacağına işaret eder.

Rüyada kirli etek giymek gördüyseniz:

  • Sizi aşkınızı veya belli bir konuya adanmışlığınızı ispat için harcama yapmak ya da yapmamakla suçlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kirli etek giymek geçineceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli etek görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek birinin etek giydiğini görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine yorulur.

Rüyada krem rengi etek giymek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına delalet eder.

Rüyada uzun kırmızı etek giymek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kot etek giymek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz etek giymek adını aklamayı başaracağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalet eder.

Rüyada iskoç eteği giymek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments