Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa yeşil etek giymek

Rüyada kısa yeşil etek giymek

Rüyada kısa yeşil etek giymek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kısa yeşil etek giymek gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Rüyada kısa yeşil etek giymek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kısa etek giymek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada siyah kısa etek giymek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine yorulur.

Rüyada kısa etek giymek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa siyah etek giymek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa yeşil elbise giymek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil uzun etek giymek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk etek giymek sonradan da çok üzüleceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments