Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz etek giymek

Rüyada beyaz etek giymek

Rüyada beyaz etek giymek doğru iş ortaklığı yapacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz etek giymek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ticari konuları veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz etek giymek çok büyük kazanç sağlanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada uzun beyaz etek giymek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada beyaz etek giydiğini görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, rızkının da genişleyeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz etek ceket giymek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül etek giymek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, kolaylıklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz etek giymek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine delalettir.

Rüyada beyaz uzun etek giymek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada beyaz mini etek giymek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments