Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin elinden su içmek

Rüyada erkeğin elinden su içmek

Rüyada erkeğin elinden su içmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, büyüleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada bir erkeğin elinden su içmek başının belaya girmeyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada erkek elinden su içmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin elinden su içmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, çirkin bir iş yapmaya, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin elinden su içmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin elinden su içmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada anne elinden su içmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments