Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin elinden su içmek

Rüyada bir erkeğin elinden su içmek

Rüyada bir erkeğin elinden su içmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Kadınlarla olan ilişkileriniz tersleşebilir.

Rüyada erkeğin elinden su içmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek elinden su içmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin elinden su içmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün elinden su içmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birinin elinden su içmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın elinden su içmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine yorulur.

Rüyada evliyanın elinden su içmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, zararların üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada elinden su içmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments