Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne elinden su içmek

Rüyada anne elinden su içmek

Rüyada anne elinden su içmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sorunların üstüste geleceğine, huzurun kaçacağına delalet eder.

Rüyada anne elinden su içmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, mal varlıklarınızı ya da özel yaşamınızı ilgilendiren ani haberler veya bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada annenin elinden su içmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada anne elinden su içmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, mutluluktan havalara uçacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın elinden su içmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin elinden su içmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada babanın elinden su içmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine delalettir.

Rüyada ölü birinin elinden su içmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü elinden su içmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments