Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin elinden su içmek

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek hüsrana uğrayacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin elinden su içmek borçlarının azalacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek elinden su içmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına işaret eder.

Rüyada ölü elinden su içmek o kişiye zararının dokunacağına, mutluluk bulacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine işaret eder.

Rüyada anne elinden su içmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin elinden su içmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölen birinin elinden su içmek maddi zararlara uğrayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin elinden su içmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments