Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin elinden su içmek

Rüyada ölmüş birinin elinden su içmek

Rüyada ölmüş birinin elinden su içmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Her koşulda size hayran olan kişiler bile tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya bilirler.

Rüyada başkasının elinden su içmek suçlamalardan aklanılacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada elinden su içmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada birinin elinden su içmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, kurtuluşa ereceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin elinden su içmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek elinden su içmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek çok farklı bir kişi olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden su içmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, adını işiyle duyuracağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada bir kadının elinden su içmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments