Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin boynunu öpmek

Rüyada erkeğin boynunu öpmek

Rüyada erkeğin boynunu öpmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla tartışmaktan kaçının.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin boynundan öpmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeği boynundan öpmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına inanılır.

Rüyada bir erkeği boynundan öpmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bi erkeği boynundan öpmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin boynunu öpmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadını boynundan öpmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments