Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin boynunu öpmek

Rüyada sevdiğinin boynunu öpmek

Rüyada sevdiğinin boynunu öpmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, rahat bir hayatı olacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin boynunu öpmek gördüyseniz:

  • İş yaşamınızdaki rahatlık, diğer konulardaki sorunlarınıza rahatça eğilmenize imkan verecek.

Rüyada sevdiğinin boynunu öpmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini boynundan öpmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, helal ekmek yeneceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin boynundan öpmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada erkeği boynundan öpmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynunu öpmek şeref ve rütbeye, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada boynundan öpmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments