Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği boynundan öpmek

Rüyada bir erkeği boynundan öpmek

Rüyada bir erkeği boynundan öpmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeği boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Olumsuz tesadüflere ya da gelişmelere olumlu yaklaşarak üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada bi erkeği boynundan öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada erkeği boynundan öpmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada bir erkeği boynundan öpmek daha fazla gelir sahibi olacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalettir.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin boynundan öpmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini boynundan öpmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birini boynundan öpmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada kızı boynundan öpmek hastalıkların uzak duracağına, sevindirici haberler alınacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments