Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi erkeği boynundan öpmek

Rüyada bi erkeği boynundan öpmek

Rüyada bi erkeği boynundan öpmek kazancının günden güne artacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, günbegün kötüleşeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada bi erkeği boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır arkadaşınız olan kişiler herşeye karışmaya başlamış olabilirler.

Rüyada bi erkeği boynundan öpmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin boynundan öpmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeği boynundan öpmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada erkeği boynundan öpmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına yorulur.

Rüyada boynunu öpmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments