Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin boynundan öpmek

Rüyada erkeğin boynundan öpmek

Rüyada erkeğin boynundan öpmek geçiminin zor hale geleceğine, hayırlı işlere girileceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Size ilham veren veya cesaretlendiren kişilerle iş birliği yapabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek hayır getirecek işlere girileceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin boynundan öpmek destek göreceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada bi erkeği boynundan öpmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine yorulur.

Rüyada bir erkeği boynundan öpmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeği boynundan öpmek darlık içine düşeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments