Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği boynundan öpmek

Rüyada erkeği boynundan öpmek

Rüyada erkeği boynundan öpmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeği boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal gerileme başlıyor, gereken tedbiri almak size düşüyor.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeği boynundan öpmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi erkeği boynundan öpmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeği boynundan öpmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın tabir olunur.

Rüyada erkeğin boynundan öpmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, planların sarkacağına yorulur.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işarettir.

Rüyada kızı boynundan öpmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin boynunu öpmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, verimin her geçen gün artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments