Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını boynundan öpmek

Rüyada kadını boynundan öpmek

Rüyada kadını boynundan öpmek günahkar olacağı işlere gireceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, oğlu evli ise boşanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadını boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Çocukca davranışlar içindesiniz.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada kadını boynundan öpmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin boynunu öpmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği boynundan öpmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek karşısına iyi insanların çıkacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada erkeği boynundan öpmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments