Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını boynundan öpmek

Rüyada bir kadını boynundan öpmek

Rüyada bir kadını boynundan öpmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Giderek kötüleşen veya artık eski tadı kalmamış olan bazı iş, konu veya ilişkileri hayatınızda tutmaya devam etmenin anlamı kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada kadını boynundan öpmek rahatsızlıkların son bulacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalettir.

Rüyada erkeğin boynundan öpmek güvensizlik duymaya, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada birini boynundan öpmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kızı boynundan öpmek hastalıkların şifa bulacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments