Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin adet olduğunu görmek

Rüyada erkeğin adet olduğunu görmek

Rüyada erkeğin adet olduğunu görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, güvensizlik duymaya, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına delalettir.

Rüyada erkeğin adet olduğunu gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin adet olduğunu görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği adetli görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin adet olduğunu görmek faydalı şeyler yapacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada bir kişinin adet olduğunu görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada adet oldu unu görmek yokluğa düşeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilk kez adet olmak rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments