Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği adetli görmek

Rüyada bir erkeği adetli görmek

Rüyada bir erkeği adetli görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği adetli gördüyseniz:

  • Bazı konularda katılımcı olmaya yanaşmayan kişiler nedeniyle siz yolunuzdan dönmemelisiniz.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, elde edilecek menfaatlere rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin adet olduğunu görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada bir erkeği adetli görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşının adet olduğunu görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin adet kanını görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi adetini görmek işsiz ise işe gireceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada adet kanı temizlemek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments