Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilk kez adet olmak

Rüyada ilk kez adet olmak

Rüyada ilk kez adet olmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada ilk kez adet olmak gördüyseniz:

  • Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor.

Rüyada ilk kez adet olmak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilk kez sigara içmek güzelliklere rast gelineceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada ilk kez araba sürmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilk kez uçağa binmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, geçmişi unutup geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek işin düzeltileceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, zor bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilk defa adet olmak büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments